hétfő

Interjú Mark és René Yarnellel 8. (befejező) rész

René Yarnell: Én is arra biztatok mindenkit, hogy használják minden nap a vizualizálás technikáját. Egy rövid történettel szeretném illusztrálni, milyen ereje van a vizualizációnak.

A nyolcvanas évek elején az egyik orosz atlétikai csapattal végeztek egy kísérletet, akik éppen az olimpiára készültek. A csapatot négy részre osztották, az első csoport csak gyakorlással készült, a második csoport 75% gyakorlással és 25% vizualizálással, a harmadik 50-50%-al, a negyedik pedig 25% gyakorlással és 75% vizualizálással.

A végeredmény: a negyedik csoport érte el a legmagasabb teljesítményt, azután sorrendben: a harmadik, a második és utolsó lett az első csoport. A vizualizálás ereje nagyobb, mint azt legtöbb ember gondolná.

Riporter: René, adjon néhány ötletet kezdőknek, hogyan használhatják a vizualizálási képességüket, és hogyan vezet ez a kívánt eredmény eléréséhez?

René Yarnell: A kezdőknek az az első dolguk, hogy célokat tűzzenek ki, és ez nem csupán egy kívánság lista kell, hogy legyen, hanem konkrét, leírt céloknak kell lenniük.

Először azt képzeljék el, hogy hol szeretnének élni, aztán hogy hogyan szeretnének élni, milyen hatással szeretnének lenni az őket körülvevő világra és végül, hogy mennyi az a pénz, ami ennek eléréséhez szükséges.

Ha mindez megvan, akkor már csak tervezés kérdése az, hogy kiszámoljuk, hány frontembert kell ehhez szponzorálniuk, és hogy hány bemutatót kell tartaniuk ahhoz, hogy ennyi embert közvetlenül szponzorálni tudjanak.

Egyszerű számítás, mellyel meg lehet tervezni az eredményt. Kezdjék tehát a vizualizálással, majd fejezzék be egy akció tervvel, egy részletes üzleti tervvel, amely pontosan megmutatja, hogy mit kell csinálniuk nap, mint nap ahhoz, hogy elérjék pénzügyi célkitűzéseiket, mely elvezet életük vizualizált, nagyobb képének megteremtéséhez.

Riporter: Hadd fejezzem be egy utolsó kérdéssel: tudom, hogy mindketten szenvedélyesen dolgoznak az MLM-ért, mint üzletágért is.

Ott van pl. az MBA szintű oktatási program a chicagói egyetemen, amelyet Önök hoztak létre, Mark rendszeresen dolgozik a Success és a Forbes Magazinoknak, és még sok egyéb megbízatásuk van.

Kérem, mondják el, milyen jövőt jósolnak ennek az üzletágnak, mit gondolnak, mire lenne szükség ahhoz, hogy valóban elérje a nagykorúságot?

Mark Yarnell: Először is és legfőképpen azt szeretném látni, hogy az elkövetkező öt évben ez az üzletág egy nagy, nemzetközi, politikailag erős, hatalommal bíró szervezetté alakul. Olyan szervezetté, amely szó szerint megváltoztatja ezt a bolygót.

A kormánynak szabályoznia kell és törvényben meg kell különböztetnie a hálózatépítést az illegális, piramis jellegű szervezetektől. Mi magunk az életünket ennek az üzletnek szenteljük, és arra használjuk a hálózatépítést, hogy ezen keresztül nagy és pozitív társadalmi változásokat idézzünk elő.

René Yarnell: Én azt szeretném látni, hogy egyre több ember élete válik jobbá.

Egy magasabb szintű, ezoterikus célkitűzésem az, hogy remélem, és valóban remélem, hogy azon túl, hogy egyik ember a másiknak, majd megsokszorozva, emberek százezreinek és millióinak juttatjuk el ennek az új üzletágnak a jelentőségét, arra is használni fogjuk a sokszorozódás lehetőségét, hogy javítsuk emberi kapcsolatainkat, javítsunk mások sikeréhez való hozzáállásunkon. Ez a lehetőség is adott a network marketingen keresztül.

1 megjegyzés:

Kupán Mária írta...

Hát ez igen!! Ez az interjú-sorozat igen elgondolkoztatott,fellelkesített,nagyon tanulságos volt. Elolvastam a részeket külön-külön, utána az egészet mégegyszer, de ez sem volt elég, kinyomtattam és úgy olvastam újra az egészet, majd kijegyzeteltem!
Igazán hálás vagyok, hogy ezt feltetted a blogodra, köszönöm!
Kérek még!!