kedd

Hogyan mutassam be barátaimnak az MLM-et?



Ami az első és legfontosabb, légy önmagad.

Ha kényelmesen érzed magad, ha "elemedben vagy", akkor olyan magabiztosság árad belőled, amire a legtöbb ember pozitív módon fog reagálni. Van, akinek a legjobb környezetet az jelenti, ha egy vendéglőben beszélgethet egy csésze kávé mellett, kényelmes öltözékben, békésen, nem sietve.

Ha azonban te szívesen beszélsz üzleti öltözékben egy csoportnyi embernek, akkor természetesen ez lehet a számodra a legjobb megközelítés.

Ismétlem, az a legfontosabb, hogy neked leginkább megfelelő módszert megtaláld.

Ha feszélyezetten érzed magad, és ideges vagy azt a hallgatóságod azonnal megérzi rajtad, és szintén feszengeni kezd.

Ilyen légkörben nem ér célba az üzeneted.

Tekintet nélkül a körülményekre, minden esetben jó ötlet, ha jó tréning eszközöket hagyunk beszélni magunk helyett. Gondold csak ezt végig. Megteheted azt, hogy órákig magyarázol egyetlen jelöltednek, vagy teheted azt is, hogy mindössze öt percet fordítasz egy rövid prezentációra.

Nyilvánvaló, hogy az öt perces módszer sokkal hatékonyabb módja az üzletépítésnek. Erről úgy szoktunk beszélni, hogy "ésszel végzett, okos munka kontra kemény munka".

Miután felvetted valakivel a kapcsolatot, hagyd, hogy " a Rendszer" átvegye az irányítást, és beszéljen helyetted.

Kérdezd meg a jelöltedet, ismer-e valakit aki szeret utazni vagy nyaralni. Három dolog kell ahhoz, hogy ezt megtehesse: idő, pénz és egészség. Ha bemutatnád, hogyan tehet szert mind a háromra, vajon érdekelné-e őt ez a dolog? Ez minden, amit bárkinek mondanod kell. Ezután az eszközök veszik át a szerepet, és mindent elmagyaráznak majd a nevedben.

A fenti részlet Don Failla irása.

"Legyél Ura Életednek!"

1 megjegyzés:

Kupán Mária írta...

Azért az sem helyes, hogy egész délután mást sem csinálok, csak a bloggjaidon csüngök! Olyan jók, hogy állandóan olvasnom kell őket és már türelmetlenül várom a következőket.