vasárnap

A network marketing titka 2/2 rész

Mi is voltaképpen a multi-level vagy network marketing?

Minden szervezet, egyház, és még maga a kormány is használja a network marketinget. A kormány hálózaton keresztül terjeszti a szolgáltatásait, de mi adunk lehetőséget erre a szavazatainkkal.

A vállalatok hálózaton keresztül terjesztik a termékeiket, de mi adunk erőt nekik a pénzünkkel.

Használtál már kiemelkedő termékeket, hogy megkönnyítsd az életedet?

Láttál már olyan filmet vagy színházi előadást, amely kiemelkedő élményt jelentett a számodra?

Hány embernek meséltél erről?

Ha hasonlítasz rám, akkor valószínűleg mindenkinek az ismeretségi körödből. És ezért mennyit fizettek neked a film, a termék vagy a szolgáltatás forgalmazói?

Egy fillért sem. A network marketing cégek azért fizetnek, hogy termékeiket használd és megoszd másokkal.

Ha a vevők nagykereskedelmi áron jutnak egy nagyszerű termékhez, és még jutalékot is kapnak az általuk használt termékek után, és még az után is, amit azok használnak, akikkel ők osztották meg a terméket, képzelheted, hogy milyen gyorsan fog fejlődni ez a cég.

És ha a cég erős és pénzügyileg stabil, még jobb termékeket tud biztosítani a vevőinek. Ez egyedülálló és fantasztikus lehetőséget teremt arra, hogy a vevők maguk is bekapcsolódjanak az üzletmenetbe.

A network marketing a ma létező leghatékonyabb, legerősebb értékesítési rendszer.

Az Egyesült Államokban a Sprint és az MCI a network marketing segítségével hódított el hárommillió ügyfelet a telekommunikációs cégek óriásától, az AT&T-től.

Tudd, hogy a világ legjobb üzletében vagy, amely megéri a fáradtságot, hogy szakmaként kezeld és tisztességgel kitanuld a fogásait.

Olyan vállalkozásban vagy, amely nem hülyít el és nem tesz szolgalelkűvé, mint a legtöbb átlagos munkahely és nem tart örökös rabságban és hihetetlen feszültség alatt, mint a hagyományos vállalkozások többsége. Dr. Telkes József

Nincsenek megjegyzések: