szombat

Hogyan használd mobilodat másként a nonis üzletépítéshez?

Mire használhatod még a mobilodat a megszokott funkciókon kívül, (telefonálni, sms-t küldeni, fotózni).

Amire szeretném felhívni a figyelmedet az az, hogy a telefonodat használhatod a képzésedre is. Sokszor van úgy, hogy valami hanganyag érkezik, de nincs időm meghallgatni, mert helyhez köt a számítógép. Szívesen meghallgatnám, de nincs mikor.

A nonis üzlethez ugyan semmilyen előképzésre sincs szükség, vagyis nem kérünk semmilyen iskolai végzettséget, papírt stb., de menet közben képezned kell magad.

Tanulhatsz a szemináriumokon, különböző képzéseken, de önállóan is. Ez utóbbit teheted könyveket olvasva, de nézhetsz videót vagy hallgathatsz hangfelvételt is.

A hangfelvétel hallgatásához kitűnő eszköz a mobiltelefonod. A telefon amúgy is veled van állandóan és mikor nem beszélsz valakivel, semmit sem csinál, csak csücsül a zsebedben/táskádban.

Az újabb telefonokra már fel lehet tölteni fájlokat és ez azt jelenti, hogy a telefon memória korlátjáig fel tudsz tölteni hangfelvételeket is, vagy ha bővíthető a memória, a bővítőkártya korlátjáig.

A feltöltést én a számítógépemről szoktam elvégezni, egyszerű és gyors. A telefonod kezelési útmutatójában megtalálod a részleteket.

Na most, mit nyertél?

Nyertél egy olyan eszközt, mely mindig rendelkezésre áll. A felvételt hallgathatod séta, kerékpározás, autóvezetés közben, mikor valahol sorban állsz, szóval minden olyan alkalommal, mikor a füled „szabad”.

Kitöltheted a holt időket és még külön kütyüt sem kell erre a célra vásárolnod, nagyon praktikus.

Számtalan helyről tölthetsz le magadnak képzési hanganyagokat, a nonisakat itt gyűjtögetem www.iaoranasikeregyetem.blogspot.com érdemes folyamatosan ellátogatnod erre a webhelyre, mert folyamatosan rakok fel új anyagokat.

A sikereidre:

János